010 - 798 23 23

Schilder nodig in Vlaardingen?

Winterschilder in in Vlaardingen

Schilderwerk is, zowel binnenshuis als buitenshuis, regelmatig aan onderhoud toe. Dit kan soms flink in de papieren lopen. Wilt u wat kosten besparen? Schakel dan een winterschilder in. Vroeger werd er niet zoveel schilderwerk in de winter gedaan. Inmiddels zijn er speciale verven ontwikkeld die geschikt zijn voor gebruik bij lage temperaturen. Dit betekent dat er ook in de wintermaanden (november tot en met maart) schilderwerk uitgevoerd kan worden.

Voordelen van schilderen in de winter

Uw huis laten schilderen door een winterschilder biedt meerdere voordelen. We noemen er een paar:

 • Het is een stuk voordeliger.
  Omdat een schilder het werk graag verspreidt over het hele jaar, geeft hij in de winter vaak korting. Deze korting kan soms wel oplopen tot dertig procent op de normale kosten.
 • Niet meer klussen in het voorjaar.
  Door in de winter een schilder in te schakelen heeft u in de lente en zomer minder ‘overlast’ van steigers in de tuin. Hierdoor kunt u volop genieten van het mooie weer.
 • U wordt sneller geholpen.
  Als het schilderwerk van uw woning aan onderhoud toe is, hoeft u niet meer tot het (drukke) voorjaar te wachten. De schilder kan namelijk het werk vaak direct uitvoeren.

Woont u in Vlaardingen of omgeving en bent u nieuwsgierig geworden naar onze winterschilder en de daar bijbehorende voordelen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons bedrijf opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan met plezier voor u klaar!

Ons werkgebied

Spijkenisse, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Waarom schakelt u ons in?

 • Allround vakmanschap
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Ook voor verfijnd schilderwerk

Maak een afspraak

Onze schilders zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 23 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Spijkenisse, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Naaldwijk, Oud-Beijerland, en omstreken.

Hoofdvestiging